icon-gemeenten

MARKT

Steden & Gemeenten
icon-locatie

LOCATIE

Rotterdam Centrum
icon-klant

KLANT

Gemeente Rotterdam
icon-metingen

METINGEN

Bovengronds

Vanaf je werkplek op kantoor de stad bekijken? MapXact bracht in opdracht van gemeente Rotterdam de openbare ruimte van de stad volledig in kaart. Met behulp van 360 graden panoramafoto’s is zo in één oogopslag de bovengrondse infrastructuur van de stad in beeld. En dat zonder een fysiek bezoek te hoeven doen aan de daadwerkelijke plek. Tijd- én kostenbesparend.

360 GRADEN PANORAMAFOTO’S DOOR ROTTERDAM

De openbare ruimte van de stad betrouwbaar en actueel in beeld: dat was de wens van de gemeente Rotterdam. Sinds drie jaar maakt MapXact daarom de Rotterdamse bovengrondse infrastructuur volledig inzichtelijk. We creëren een beeld van de stad met behulp van hoogwaardige 360 graden panoramafoto’s. Het beeldmateriaal bespaart de gemeente een hoop buitenbezoeken en levert veel bruikbare informatie op.

ZOWEL DE BOVENGROND ALS ONDERGROND NAUWKEURIG IN KAART

De nauwkeurige 360 graden panoramafoto’s bieden Rotterdam grote meerwaarde bij het efficiënt uitvoeren van allerlei werkprocessen. Denk daarbij aan het beheer van openbare ruimte of de basisregistraties (BGT en BAG). MapXact kan echter nog veel meer in kaart brengen. Zowel de bovengrondse als de ondergrondse infrastructuur brengen we inzichtelijk: van bomen tot lantaarnpalen en van wegbelijning tot waterleidingen.

De voordelen VAN MAPXACT VOOR DE GEMEENTE ROTTERDAM:
  • Openbare ruimte volledig inzichtelijk met 360 graden panoramafoto’s
  • Bruikbare informatie over bovengrondse infrastructuur binnen handbereik
  • Minder buitenbezoeken nodig: bij veel dagelijkse werkzaamheden wordt schouwen op locatie overbodig
  • Efficiënter plannen en uitvoeren van werkprocessen en projecten (bijvoorbeeld bij het beheer van de openbare ruimte, basisregistraties, belastingheffing, vergunningverlening)
  • Kostenbesparing
WAT KAN MAPXACT VOOR U BETEKENEN?

Benieuwd hoe MapXact u kan helpen met het creëren van een 360 graden beeld van gemeenten en openbare ruimtes? We vertellen u graag over de mogelijkheden.

Openbare-ruimte-van