MapXact brengt ondergrondse infrastructuur exact in beeld

Kabels en leidingen in kaart brengen? Bezig met WKO-opslagen, riolering of aardingsinstallaties? Behoefte aan een risico-inventarisatie zoals de CROW 500 richtlijn voorschrijft? MapXact brengt met grote precisie de ondergrondse infrastructuur in kaart. Met behulp van de nieuwste grondradartechniek maken wij tot 200 keer sneller een visualisatie van de bodem. Zo bespaart u veel tijd, kosten en voorkomt u graafschades.

Nauwkeurige grondradartechniek voor iedere ondergrond

Wie grondwerkzaamheden uitvoert, wil weten wat zich in de grond bevindt. En dat tot op de centimeter nauwkeurig. Helaas is de aanwezige data voor de ondergrondse infrastructuur vaak niet up-to-date. MapXact maakt met behulp van grondradartechniek razendsnel radarbeelden van iedere ondergrond. Zo sluit u risico’s uit en weet u tot op de centimeter nauwkeurig wat er in de grond zit.

Voorkom graafschades bij ondergrondse projecten

Met behulp van de nauwkeurige data van MapXact voorkomt u graafschade tijdens uw project. Zo voert u niet alleen tijdbesparend en kostenefficiënt uw project uit, maar ook op veilige wijze en in overeenstemming met de CROW 500-richtlijn. Omdat u precies weet wat zich in de grond bevindt, kunt u hierop vroegtijdig anticiperen. Neem de exacte data mee in uw bevindingen voor een zo efficiënt mogelijke planning. Zo voldoet u aan uw verantwoordelijkheden binnen de graafketen.

MapXact en ondergrondse infrastructuur: de mogelijkheden
  • Breng de ondergrondse infrastructuur, zoals de ligging van elektra, gas- en transmissienetwerken snel en accuraat in kaart.
  • Breng scenario’s voor vervanging, verleggen of vernieuwing direct in beeld.
  • Ontwerp en plan projecten op basis van accurate 3D-gronddata.
  • Voorkom graafschades en werk veilig. Maak tot op de centimeter aantoonbaar wat waar ligt.
Dit maakt MapXact uniek voor ondergrondse infrastructuur:
1. Snel en nauwkeurig de ondergrondse infrastructuur in beeld

MapXact brengt met behulp van grondradartechniek de grond razendsnel in kaart. Dit doet de MapXact grondradar tot wel 200 keer sneller dan andere technieken.

2. Verrijk data eenvoudig met andere datasets

Binnen enkele dagen levert MapXact gebruiksvriendelijke data aan van de grondradarbeelden. Deze data is eenvoudig te combineren met andere datasets. Zo ontstaat er één begrijpelijk totaalbeeld van de huidige ondergrondse situatie.

3. Uw data is altijd en overal beschikbaar.

De webbased viewer van MapXact brengt de wereld buiten binnen handbereik. Op pad of juist thuis op de bank? De data van uw project is altijd en overal toegankelijk vanaf elk apparaat.

Wat kan MapXact voor u betekenen?

Benieuwd hoe MapXact u kan helpen met ondergrondse infrastructuur? We vertellen u graag eerst over de mogelijkheden.