MapXact brengt gebouwen en vastgoed in kaart

Bij bouw, renovatie of onderhoud is betrouwbare informatie over uw gebouw van groot belang. MapXact brengt met behulp van grondradartechniek en 360 graden fotografie de boven- en ondergrond van elke locatie exact in kaart. In één oogopslag uw project in beeld. Zo organiseert u snel en gemakkelijk uw bouwlogistiek.

Razendsnel een 3D-visualisatie van uw gebouw

MapXact scant razendsnel complete gebouwen met behulp van mobile mapping. We maken 360 graden foto’s en 3D-scans en verwerken deze razendsnel tot bruikbare data. De ondergrondse infra van uw vastgoedlocatie in beeld? Met behulp van de nieuwste grondradartechniek is dit mogelijk. Binnen enkele dagen heeft u beschikking over een nauwkeurige 3D-visualisatie of een datapakket als basis voor een BIM.

Data die helpt bij nieuwbouw, renovatie of onderhoud

Met behulp van MapXact’s data heeft u in één oogopslag nauwkeurige informatie over de ondergrondse en bovengrondse infrastructuur van uw gebouw. U weet precies wat zich in de grond bevindt. Zo voorkomt u schade aan gebouwen, monumenten en vastgoed. Bepaal met behulp van de 3D-visualisaties of objecten in de bestaande ruimte van uw nieuwbouwproject passen. Of organiseer een slimme bouwlogistiek voor een renovatie. De mogelijkheden zijn eindeloos om tijd en kosten te besparen.

Voorkom graafschades bij gebouw- en vastgoedprojecten

Met behulp van de nauwkeurige data van MapXact voorkomt u graafschade tijdens uw project. Zo voert u niet alleen tijdbesparend en kostenefficiënt uw project uit, maar ook veilig. Omdat u precies weet wat zich in de grond bevindt, kunt u hierop vroegtijdig anticiperen. Neem de exacte data mee in uw bevindingen voor een zo efficiënt mogelijke planning.

MapXact en Gebouw & Vastgoed: de mogelijkheden
  • Scan een gebouw of vastgoedlocatie in, maak een 3D-model en verwerk de data automatisch in AutoCad en BIM.
  • Controleer bestaande tekeningen zonder inspectie op locatie.
  • Stel het ontwerp gedurende de uitvoering makkelijk bij. Of actualiseer het meerjarig onderhoudsplan en breng veranderingen XYZ nauwkeurig in kaart.
Dit maakt MapXact voor Gebouw & Vastgoed uniek
Snel en nauwkeurig de ondergrondse infrastructuur in beeld

Met behulp van onze eigen grondradartechniek brengt MapXact de grond in kaart. Snel en nauwkeurig, tot wel 200 keer sneller in vergelijking met andere technieken.

Combineer data met andere datasets en BIM

MapXact zet beelden automatisch om in 3D-lijntekeningen. Zowel ondergrondse- als bovengrondse assets worden getagd. Daarnaast is deze informatie eenvoudig te verrijken met andere datasets. Dit maakt de data van MapXact een uitstekende basis voor een BIM en GIS.

Creëer 3D-animaties met de data van MapXact

Ontwikkel mooie 3D-visualisaties met het beeldmateriaal van MapXact. Zo informeert en betrekt u stakeholders optimaal bij nieuwbouw-, renovatie- of onderhoudsplannen. In één oogopslag de huidige situatie van een gebouw in beeld voor iedereen.

Wat kan MapXact voor u betekenen?

Benieuwd hoe MapXact u kan helpen met bouw, onderhoud of renovatie van uw gebouw en vastgoed? We vertellen u graag over de mogelijkheden.