Bouw aan civiele constructies en infra met MapXact

Bruggen, tunnels, parkeergarages en bruggen. Of het nu gaat om nieuwbouw, onderhoud of renovatie: betrouwbare informatie over civiele constructies is cruciaal. Met behulp van grondradartechniek en 360 graden foto’s brengt MapXact de ondergrondse en bovengrondse infrastructuur nauwkeurig in kaart. In één oogopslag uw projectlocatie in beeld.

Creëer een 3D-visualisatie van civiele constructies

MapXact maakt gebruik van grondradartechniek om de ondergrondse infrastructuur van civiele constructies te visualiseren. Waar bevinden zich exact de funderingen en mogelijke kabels en leidingen? Samen met de 360 graden foto’s die de bovengrondse infrastructuur in beeld brengen, creëren we een 3D-visualisatie van de locatie. De mogelijkheden met de nauwkeurige data zijn eindeloos. Informeer bijvoorbeeld uw stakeholder met betrouwbare informatie voor renovaties, inspecties en nieuwbouwprojecten.

Voorkom graafschades bij civiele techniek

Met behulp van de nauwkeurige data van MapXact voorkomt u graafschade tijdens uw project. Zo voert u niet alleen tijdbesparend en kostenefficiënt uw project uit, maar ook veilig. Omdat u precies weet wat zich in de grond bevindt, kunt u hierop vroegtijdig anticiperen. Neem de exacte data mee in uw bevindingen voor een zo efficiënt mogelijke planning.

MapXact en Civiele techniek: de mogelijkheden:
  • Win veilig en nauwkeurig informatie in over de huidige status van infrastructuur en civiele constructies: als input voor ontwerp, renovatie- of onderhoudsplan.
  • Maak virtuele inspecties van projecten mogelijk door de gedetailleerde 3D-visualisaties.
  • Weet wat zich in de ondergrond bevindt, zoals kabels en leidingen.
  • Classificeer, vectoriseer en verrijk de data van MapXact eenvoudig met andere datasets.
Dit maakt MapXact voor Civiel & Infra uniek
1. Snel en nauwkeurig de ondergrondse infra in kaart

Met behulp van onze eigen grondradartechniek brengt MapXact de grond razendsnel in kaart. Nauwkeurig en tot wel 200 keer sneller dan andere technieken.

2. Combineer data met andere datasets en BIM

MapXact zet beelden automatisch om in 3D-lijntekeningen. Zowel ondergrondse- als bovengrondse assets worden getagd. Daarnaast is deze informatie eenvoudig te verrijken met andere datasets. Dit maakt de data van MapXact een uitstekende basis voor BIM.

3. Creëer 3D-animaties met de data van MapXact

Ontwikkel mooie 3D-animaties met het beeldmateriaal van MapXact. Zo informeert en betrekt u stakeholders optimaal bij nieuwbouw-, renovatie- of onderhoudsplannen. In één oogopslag de huidige situatie in beeld.

Wat kan MapXact voor u betekenen?

Benieuwd hoe MapXact u kan helpen met accurate informatie over civiele constructies? We vertellen u graag over de mogelijkheden.