MapXact brengt stad en gemeente in kaart

Razendsnel een compleet beeld creëren van een stad of gemeente? MapXact levert met behulp van 360 graden foto’s en grondradartechniek een zeer nauwkeurig beeld van de bovengrondse- en de ondergrondse infrastructuur. We maken een 3D-model van de gewenste omgeving. Dé basis voor slimmer assetmanagement en Smart City initiatieven.

Grondradartechniek en 360 graden foto’s

In 2050 woont meer dan 80% van alle Nederlanders in de stad. Dit stelt hoge eisen aan het ontwerpen en het beheren van onze leefomgeving en infrastructuur. MapXact brengt met behulp van eigen ontwikkelde grondradartechnieken, in combinatie met 360 graden foto’s en 3D-scans, de bovengrondse- en ondergrondse infrastructuur in kaart. We geven een helder beeld waar assets zich binnen een wijk, stad of gemeente bevinden. In de digitale omgeving die we creëren kunt u deze assets monitoren en beheren. Van de ligging van kabels en leidingen tot de mate van reflectie van belijning op wegen: MapXact brengt in één oogopslag stad, wijk of gemeente in beeld.

Voorkom graafschades bij stad- en gemeenteprojecten

Met behulp van de nauwkeurige data van MapXact voorkomt u graafschade tijdens uw project. Zo voert u niet alleen tijdbesparend en kostenefficiënt uw project uit, maar ook veilig. Omdat u precies weet wat zich in de grond bevindt, kunt u hierop vroegtijdig anticiperen. Neem de exacte data mee in uw bevindingen voor een zo efficiënt mogelijke planning.

MapXact en Stad en Gemeente: de mogelijkheden
  • Monitor en beheer assets vanaf elk apparaat
  • Breng omgevingswijzigingen snel en accuraat in kaart
  • Plan en organiseer projecten veiliger én sneller
  • Bepaal de optimale locatie voor sensoren, camera’s en andere meetinstrumenten
  • Kickstarter voor Smart City initiatieven met XYZ nauwkeurige data
Dit maakt MapXact voor Stad & Gemeente uniek
1. Nieuwste grondradartechniek en razendsnelle 360 graden foto’s

MapXact brengt met behulp van eigen ontwikkelde grondradartechniek en/of 360 graden foto’s en 3D-scans een wijk, gemeente of stad in kaart. Dit bewerkstelligen we ook in moeilijke omstandigheden, zoals bij veel water of klei in de grond. Binnen enkele dagen heeft u toegang tot een visualisatie van stad, gemeente of wijk, zowel de boven- en ondergrond.

2. MapXact zet beelden automatisch om in 3D-lijn tekeningen

MapXact digitaliseert uw buitenruimte door 3D-scans en 360 graden foto’s samen te brengen tot bruikbare data. In één oogopslag een helder overzicht van een stad, wijk of gemeente.

3. Combineer MapXact data met andere datasets

MapXact creëert nauwkeurige data van ondergrondse- en bovengrondse infrastructuur. We maken iedere meter 360 graden foto’s en werken met zeer nauwkeurige grondradartechnieken zodat alle mogelijke assets in beeld worden gebracht. Deze data is vervolgens eenvoudig te verrijken met andere datasets.

4. Uw data is altijd en overal beschikbaar

De webbased viewer van MapXact brengt de wereld buiten binnen handbereik. Op pad of juist thuis op de bank? MapXact is altijd en overal toegankelijk op alle apparaten.

Wat kan MapXact voor u betekenen?

Benieuwd hoe MapXact u kan helpen met de infrastructuur van stad en gemeente? We vertellen u graag over de mogelijkheden.