OVER ONS

MapXact brengt zowel de onder- als bovengrondse wereld in kaart. Met behulp van onze geavanceerde techniek. Met als doel voor onze klanten:

icon-KOSTEN-BESPAREN

KOSTEN BESPAREN

icon-VEILIG-WERKEN

VEILIG WERKEN

icon-VOORSPELBAARHEID

VOORSPELBAARHEID

icon-OMGEVINGSOVERLAST-VERMINDEREN

OMGEVINGSOVERLAST VERMINDEREN

icon-BEWUST-ONDERNEMEN

BEWUST ONDERNEMEN

MISSIE

MapXact brengt de wereld in 3D in kaart, zowel boven- als ondergronds. Hierdoor kunnen onze klanten veiliger, efficiënter en voorspelbaarder werken, omgevingsoverlast beperken en bewuster ondernemen. Hiermee draagt MapXact op een positieve wijze bij aan maatschappelijke vraagstukken. Wij werken voor netbeheerders, overheid, ingenieursbureaus en aannemers.

VISIE

Hoewel we miljoenen lichtjaren ver de ruimte in kunnen kijken, blijft het verkrijgen van een goed inzicht van de ondergrond tot een paar meter een grote uitdaging. MapXact ontwikkelt een gebruiksvriendelijke grondscanner die het mogelijk maakt dat iedereen in de grond kan kijken.

State-of-the-art technologie, partnerships met toonaangevende kennis- en onderzoeksfaciliteiten in de driehoek van wetenschap, bedrijfsleven en overheid gecombineerd met een diepgaand inzicht in de klantbehoefte, vormen de basis voor onze ontwikkeling.

Wat kan MapXact voor u betekenen?

Benieuwd hoe MapXact u kan helpen? We vertellen u graag over de mogelijkheden.