Uros vormt sinds december 2021 een onmisbaar onderdeel van ons team van grondradarspecialisten. Als voormalig archeoloog kent de grondradar voor hem geen geheimen. Onder werktijd is hij voornamelijk buiten te vinden: een groot geluk voor Uros!

CROW 500-proof

Iedere week gaat Uros ergens in Nederland op pad met de grondradar om kabels en leidingen in de grond te lokaliseren. Het doel? Zijn opdrachtgevers CROW 500-proof te maken. Dat doet hij natuurlijk niet alleen. Al is hij op locatie wel het grootste gedeelte van de tijd in zijn eentje. Ongezellig vindt Uros dat niet. Hij heeft veel contact met zijn collega’s. En zijn ze in de buurt, dan wordt er altijd samen geluncht!

Opvallend straatbeeld

Wat Uros sinds zijn eerste dag heeft moeten leren, is om te gaan met aanspraak van omstanders. Met zijn werk valt hij letterlijk op in het straatbeeld en dat roept vragen op. Omstanders spreken hem dan ook vaak aan met de vraag wat hij doet en waarom. Uros weet nu steeds beter wat hij moet vertellen en naar wie hij moet doorverwijzen als hij vragen niet kan beantwoorden.

Gezonde buitenlucht

Inmiddels is Uros goed ingewerkt. Hij haalt veel plezier uit de uren die hij in de buitenlucht doorbrengt. Daar stapt hij elke dag weer met plezier voor uit zijn bed. En, ook een mooie bijkomstigheid, hij ontdekt ook plekken in Nederland waar hij normaal niet zo snel zou komen. Een groot geluk in zijn ogen!

Net zoals Uros grondradarspecialist worden? Stuur een open sollicitatie naar info@mapxact.com