Zonder enige voorkennis over grondradars kwam Marthe in 2021 het team versterken. Door een flinke dosis initiatief en een haarscherp gevoel voor de organisatie groeide ze al snel door. Inmiddels werkt ze alle verzamelde data ook zelf uit. Én ze is sinds kort ook onderdeel van het salesteam.

Van horecatijger naar grondradarspecialist

Vorig jaar ging de horeca voor de zoveelste keer op slot. Daardoor kon Marthe haar werk niet doen. Heel de dag stilzitten is niet aan haar besteed. Op pad gaan met de grondradar was daardoor een schot in de roos. Ze wist de functie al snel eigen te maken. Hierdoor ontstond het idee om niet alleen informatie op te gaan halen met de grondradar, maar deze ook zelf uit te gaan werken. Ook dit kreeg ze vrij eenvoudig onder de knie. Tijd doorbrengen met collega’s op kantoor beviel goed. Zó goed dat ze zichzelf inmiddels onderdeel van het salesteam mag noemen. In een korte tijd heeft Marthe al flinke stappen weten te zetten!

Grote verantwoordelijkheid

Toch zijn er ook uitdagingen. Er komt best een grote verantwoordelijkheid bij kijken als grondradarspecialist. Letterlijk zelf in de grond kijken doe je natuurlijk niet. Je vertrouwt op de data en jouw interpretatie daarvan. Zeker in het begin vond Marthe dit spannend. Ondertussen heeft ze er behoorlijk wat vlieguren op zitten. Zelfverzekerdheid komt voor haar met de tijd en met het doen. En dat doet ze hartstikke goed!

Vrijheid en vertrouwen

Het moge duidelijk zijn dat Marthe zich als een vis in het water voelt bij MapXact. Dat komt volgens haar onder andere door de fijne werksfeer. In haar functie ervaart ze veel vrijheid en vertrouwen. Ze voelt zich gehoord en haar inzet gaat niet ongezien. De mogelijkheden zijn eindeloos. Marthe is altijd nog blij dat ze van koers is gewisseld!

Net zoals Marthe grondradarspecialist worden? Of past een sales rol je beter? Stuur een open sollicitatie naar info@mapxact.com.