Nieuwe technologie grondradar MapXact

Stilstaan is achteruit gaan, zo weten we bij MapXact. Daarom kijken we continu naar hoe we onze technologieën en diensten kunnen verbeteren. Daar horen ook investeringen in nieuwe technologieën bij. De laatste technologie komt uit de bodemkunde. Door deze toe te passen in onze grondradar kunnen we nieuwe materialen, prototypes en levensechte scenario’s testen. Met als doel om de oplossing naar de klant nog secuurder te maken.

Grondradar engineers blij met ontwikkeling

De grondradar engineers zien veel potentie in de bodemkunde technologie: “Dankzij de nieuwe technologie in de grondradar, hebben we nieuwe functionaliteiten tot onze beschikking. Zo kunnen we experimenteren met materialen in de ondergrond die de grondradar eerder niet kon zien. Ook kunnen we vernieuwde prototypes testen en analyseren én accurate en levensechte simulaties maken. Bij goed resultaat, kan MapXact haar grondradars verder verbeteren, met als resultaat nauwkeurigere scans en metingen,” zegt Dirjan Holtvluwer, Senior Radar Engineer bij MapXact.

Meer weten over onze grondradar en wat we daarmee voor jou kunnen betekenen? Kijk op mapxact.com/grondradar of neem contact met ons op!