In ‘In de diepte’ stellen we vijf vragen aan een werknemer bij MapXact. Met deze vragen gaan we, net als met de signalen van onze grondradar, de diepte in om zo de persoon beter te leren kennen. Vandaag is het de beurt aan Rutger Drenth (rechts op de foto). Hij is begin deze maand gestart bij MapXact als Management trainee en volgt daarnaast het programma van het VolkerWessels Telecom Traineeship. 

 

Wat heb je gestudeerd en welke kennis neem je mee naar MapXact?

“Ik heb gestudeerd aan de IVA in Driebergen waar ik zowel aan het MBO als HBO mij heb gericht op Business Management in de breedste zin van presentatietechniek tot bedrijfseconomie.”

 

Wat is je eerste indruk van MapXact en de omgeving? 

“De eerste indruk die ik deze week heb gekregen is dat MapXact bestaat uit een hecht team mensen die met elkaar samenwerken om het doel te bereiken. Er wordt hard gewerkt maar daarnaast is er ook ruimte om een gezellig praatje te maken over het leven buiten het werk om.”

 

Je bent trainee, wat wil je voor je zelf uit je traineeship halen/wat hoop je te leren en ontwikkelen? 

“Met mijn Traineeship hoop ik mijn eerste ervaring op te doen in de infrasector. Wat ik hoop te ontwikkelen zijn mijn skills en kennis rondom samenwerken/samenstellen van een team.”

 

Wat wil je bereiken met MapXact? 

In elk geval de komende 2 jaar met MapXact te groeien naar de volgende stap van volwassenheid.”

 

Hoe ga je ons op de hoogte houden  en wanneer zien we je bijdrage verschijnen?

“Ik ga de rest van het team op de hoogte houden door periodieke updates en mijn eerste bijdragen hoop ik zo snel mogelijk zichtbaar te maken. Als eerst ga ik kennis maken met het bedrijf en de omgeving. Ik schat dat deze periode 2 tot 4 weken zal duren. Na deze periode hoop ik steeds waardevoller te worden in gesprekken en acties.”

 

Net als Rutger ook nieuwsgierig naar het VolkerWessels Telecom Traineeship? Neem een kijkje op: VolkerWessels Telecom Traineeship (werkenbijvolkerwessels.nl)