No Dig Event

Met nagenoeg 100.000 bodemonderzoek locaties is MapXact al bijna 10 jaar dé toonaangevende partner op het gebied van grondradaronderzoek, digitale risicokaarten en mobile mapping.

Kabels en leidingen opsporen zonder dat er graafwerkzaamheden aan te pas komen. Maar ook risicoanalyses maken van de bestaande ondergrondse infrastructuur behoren tot de dagelijkse werkzaamheden van dit innovatieve bedrijf. Graag praten wij je bij over onze nieuwste ontwikkelingen tijdens het No-Dig Event.

 

Inschrijven:
Een bezoek aan de beurs op 11 en 12 oktober is geheel kosteloos! Inschrijven kan hier.

 

Adres:
Hart van Holland
Berencamperweg 12
3861 MC Nijkerk

 

Beursprimeur: Riskmap applicatie
MapXact heeft een nieuw platform genaamd RiskMap gelanceerd. Hierbij integreren we de Klic-melding met een risicoanalyse voor ondergrondse kabels, leidingen en objecten. Wanneer er geplande werkzaamheden zijn, wordt de risicoanalyse RiskMap direct meegeleverd met de Klic-melding die bij MapXact wordt aangevraagd.

De RiskMap is ontwikkeld met de University of Twente en onze eigen R&D afdeling en geeft een duidelijk inzicht in de volledige risico’s en de mogelijke gevolgen van graafschade. Door deze informatie vooraf beschikbaar te hebben, kunnen betrokken partijen beter geïnformeerd beslissingen nemen en maatregelen treffen om schade te voorkomen.

Een mooie gelegenheid om in Nijkerk op 11 of 12 oktober eens persoonlijk kennis te maken met de nieuwste stand van zaken wat betreft hard- en software en daarnaast de drijvende innovatiekracht achter ons bedrijf.

 

Spreker: Sander Strating
Onze GIS engineer Sander Strating houdt op 𝟏𝟐 𝐨𝐤𝐭𝐨𝐛𝐞𝐫 een presentatie over het grondradaronderzoek naar kabels en leidingen in de veerhavens van Friesland en Groningen.

 

Meld je nu aan en dan zien we je 11 en/of 12 oktober!